Homeautomation - Fehlende Reiter - missing tabs - ALL3418 ALL3500 ALL4500 ALL5000 ALL3075 ALL3073 ALL4075 ALL4076
Posted by Gert Weigand on 25 August 2015 04:45 PM

Ab Patch 1061 sind manche Reiter im Eigenschaftenbereich der Sensoren/Aktoren erst nach Aktivierung der Expertenansicht unter: Konfiguration>Geräte Einstellung sichtbar.

Since Patch 1061, a few tabs are not longer displayed in default settings. To make them available choose: Configuration> device settings and activate the expert view.

GW